Uw wasmachine laten repareren in Raamsdonksveer?

 

Laat Theo Leenders uw wasmachine repareren in Raamsdonksveer

Wasmachine Repareren Raamsdonksveer? Ons bedrijf is al vele jaren bezig met huishoudelijke apparaten en is daardoor ook een autoriteit in het vakgebied geworden. Onze medewerkers kunnen u snel en professioneel helpen als wij uw wasmachine repareren in Raamsdonksveer. U kunt rekenen op een goede service en lage prijzen.

Wasmachine Repareren Raamsdonksveer
Wasmachine Repareren Raamsdonksveer

De winkel van Theo Leenders

Wij zijn niet alleen goed in uw wasmachine repareren in Raamsdonksveer. In de winkel van Theo Leenders kunt u uw kleine huishoudelijke apparaten afleveren voor reparatie. Daarnaast kunt u een kijkje nemen naar ons ruime assortiment. In de winkel hebben wij een collectie van grote en kleine huishoudelijke apparatuur. Deze bieden wij zowel nieuw als tweedehands aan. De aflevering en plaatsing zijn gratis. Verder krijgt u korting bij de reparatie van apparatuur die u bij ons heeft aangeschaft.

.

Service en prijzen

Het is voor ons bij Theo Leenders erg belangrijk dat u onze service ervaart. Daarom zorgen wij niet alleen voor een gratis aflevering en installatie van nieuwe huishoudelijke apparatuur. Het voorrijden bij een reparatie is gratis en ook de prijzen staan vast. Bij onvoorziene kosten krijgt u een prijsopgave voor er verder wordt gegaan.  Uw wasmachine door ons laten repareren in Raamsdonksveer is bovendien niet duur.
.

Contact opnemen voor wasmachine repareren Raamsdonksveer

Laat gerust wat van u horen, of u nou vragen heeft of graag een afspraak wilt maken. Ons telefoonnummer is 0162 – 43 10 35. Het e-mailadres waar u ons op kan bereiken is info@theoleenders.nl Aarzel dus vooral niet.