De wasmachine repareren in Oosterhout?

 

Als uw wasmachine kapot gaat

Wasmachine Repareren Oosterhout? Het laten repareren van uw wasmachine in Oosterhout moet zo snel mogelijk gebeuren. Daarom biedt Theo Leenders u snelle en professionele hulp aan. Wij komen gratis bij u voorrijden en vragen een vaste prijs voor de reparatie. Indien er extra kosten zijn krijgt u eerst een prijsopgave. Zo voorkomt u onverwachte prijsverhogingen.

Wasmachine Repareren Oosterhout
Wasmachine Repareren Oosterhout

Service van ons team

De mensen die bij Theo Leenders werken zijn allemaal professioneel en ervaren. Zij helpen u graag in Oosterhout met het repareren van uw wasmachine. Maar ook andere grote en kleine huishoudelijke apparatuur kunnen wij repareren. Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Voor kleine huishoudelijke apparaten kunt u bij onze winkel in Oosterhout langskomen.

Niet alleen reparaties

Theo Leenders biedt naast het repareren van uw wasmachine in Oosterhout ook een assortiment aan nieuwe en gebruikte machines aan. Wij bieden een brede selectie aan topmerken die wij gratis bezorgen en aansluiten. Als u dat wilt kunnen wij ook gelijk de oude apparatuur met ons mee nemen.

Wij horen graag van u

Aarzel niet om contact met ons op te nemen want wij staan altijd klaar om u te helpen met advies of reparaties. U kunt ons met de telefoon bereiken op het nummer 016243 10 35. Wilt u even een opmerking plaatsen dan kunt u altijd het contact formulier invullen op de Contact pagina. E-mailen kan ook, stuur dan een mail naar info@theoleenders.nl.