Uw wasmachine repareren in Dongen

 

Laat uw wasmachine repareren in Dongen door Theo Leenders

Wasmachine Repareren Dongen? Wij zijn al meer dan 25 jaar een van de bekendste namen in huishoudelijke apparatuur in de omgeving van Breda. Als het nodig is repareren wij uw wasmachine in Dongen. Dit gebeurt door ons enthousiaste en goed opgeleide team. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Wasmachine Repareren Dongen
Wasmachine Repareren Dongen

Snel van uw probleem af

Een kapot huishoudelijk apparaat is nooit leuk. De mensen van Theo Leenders proberen daarom altijd zo snel mogelijk uw wasmachine te repareren in Dongen. Ook andere huishoudelijke machines vallen onder onze expertise. Het voorrijden is gratis en wij hanteren een vaste prijslijst als het aankomt op reparaties. Moeten wij in Dongen uw wasmachine repareren met duurdere onderdelen dan maken wij eerst een prijsopgave voor wij overgaan op de reparatie. Zo houdt u zelf de kosten in de hand.
.

Wasmachine Repareren Dongen? Ook voor nieuwe huishoudelijke apparaten

Niet alleen reparatie valt onder onze expertise, ook hebben wij een eigen assortiment van nieuwe en tweedehands huishoudelijke machines. Deze worden gratis afgeleverd en geïnstalleerd. Bovendien nemen wij indien gewenst uw oude apparatuur mee.
.

Neem contact met ons op

Theo Leenders is makkelijk te bereiken. Zo kunt u het contactformulier op de website gebruiken. Maar ook bellen is natuurlijk een optie. Bel daarvoor simpelweg 0162 – 43 10 35. E-mailen kan naar ons e-mailadres; info@theoleenders.nl .