De wasmachine laten repareren in Breda?

 

Wij kunnen uw wasmachine repareren in Breda

Wasmachine Repareren Breda? Als uw wasmachine kapot is en u zoekt een reparateur in Breda, neem dan contact op met Theo Leenders. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de reparatie en verkoop van huishoudelijke apparaten. Uw wasmachine repareren in Breda en omgeving is daarbij zeker een van onze specialisaties.

Vaatwasser Reparatie Breda
Vaatwasser Reparatie Breda

Verkoop en service

Onze winkel biedt niet alleen een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparatuur aan. Ook zorgen wij ervoor dat u er nog jaren plezier van heeft. Denk hierbij aan een gratis aflevering en aansluiting. Alle apparaten hebben bovendien een goede garantie. Natuurlijk is uw wasmachine repareren in Breda ook mogelijk.
.

Raparatie door Theo Leenders

Ons bedrijf heeft enkele gespecialiseerde reparateurs in dienst die u graag helpen bij het repareren van uw wasmachine. Dit doen wij bovendien zo goedkoop en goed mogelijk. Het voorrijden is bij ons al gratis. Daarnaast rekenen wij een vast bedrag voor de reparatie. En mocht er een duur onderdeel nodig zijn dan krijgt u eerst een prijsopgave.
.

Wilt u meer weten

Vragen staat natuurlijk vrij, maar ook voor een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag van u op telefoonnummer 016243 10 35 of e-mailadres info@theoleenders.nl . Daarnaast staat op de pagina Contact een contactformulier dat u snel en gemakkelijk kunt invullen.