Kom voor wasmachine reparatie in Raamsdonksveer bij ons

 

Wasmachine reparatie in Raamsdonksveer gebeurt het best door Theo Leenders

Wasmachine Reparatie Raamsdonksveer? Bij het kapotgaan van huishoudelijke apparatuur is het altijd een gedoe om een reparateur langs te krijgen. Wij zorgen echter dat dit zo makkelijk en goedkoop mogelijk gebeurt. Heeft u dus wasmachine reparatie in Raamsdonksveer nodig neem dan meteen contact met ons op.

Wasmachine Reparatie Raamsdonksveer
Wasmachine Reparatie Raamsdonksveer

Goede en goedkope service in wasmachine reparatie Raamsdonksveer

De medewerkers van Theo Leenders zijn professioneel en ervaren. Bij de wasmachine reparatie in Raamsdonksveer zullen zij u dus altijd van dienst zijn. De kosten voor een reparatie staan vast en het voorrijden is gratis. Er wordt een prijsopgave gemaakt mochten er dure onderdelen nodig zijn. Zo houdt u goed de kosten in de hand.

.

Niet alleen reparatie

Niet alleen zorgen onze medewerkers voor wasmachine reparatie in Raamsdonksveer. Ook hebben wij een eigen winkel met een grote verzameling nieuwe en tweedehands huishoudelijke apparatuur. Deze worden gratis geleverd en geïnstalleerd. Hier zit natuurlijk een goede garantie op.
.

Meer informatie

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Het contactformulier op onze website kunt u zelf invullen. Bellen kan natuurlijk ook op 0162 – 43 10 35. E-mailen kunt u naar info@theoleenders.nl