Voor wasmachine reparatie in Oosterhout kunt u bij ons terecht

 

Uw wasmachine heeft duidelijk kuren. Het werkt niet meer zoals het zou moeten, vervelend er is iets mis!
Bij falen van uw wasmachine kunnen er verschillende oorzaken zijn. 

Voor wasmachine reparatie in Oosterhout is Theo Leenders altijd een goede keus. Wij bieden al meer dan 25 jaar professionele hulp bij het repareren van grote en kleine huishoudelijke apparatuur. Onze technische dienst zal gratis voorrijden bij een wasmachine reparatie in Oosterhout of omgeving. Bij extra kosten zal er natuurlijk eerst met u worden overlegd.

Wasmachine Reparatie Oosterhout
Wasmachine Reparatie Oosterhout

Meer dan alleen onderhoud

Naast het zorgen voor de wasmachine reparatie in Oosterhout zorgt ons bedrijf ook voor uw nieuwe apparatuur. Wij bieden een ruim assortiment van grote en kleine huishoudelijke machines aan. Deze zijn van verschillende topmerken. Onze adviseurs kunnen u altijd helpen bij het maken van een keuze.

Wasmachine Reparatie Oosterhout, service is van groot belang

Of het nou een wasmachine reparatie in Oosterhout is, of het helpen bij het kiezen van een stofzuiger, de medewerkers van Theo Leenders kunnen u altijd juist en eerlijk adviseren. Niet alleen heeft ons team al jaren ervaring, zij hebben ook daadwerkelijk kennis van zaken. Wij zijn niet voor niets een erkend servicepunt voor Miele, Bosch, Siemens en Liebherr.

Laat gerust iets weten

Als u vragen, op- of aanmerkingen heeft neem dan altijd contact met ons op. Wij zijn niet alleen bereikbaar op het telefoonnummer 016243 10 35 maar ook op het e-mailadres info@theoleenders.nl. Eventueel kunt u het contactformulier op de website invullen. Stap bovendien gerust eens bij ons binnen.