Wij helpen u bij wasmachine reparatie in Dongen

 

Wasmachine reparatie in Dongen door de expert

Wasmachine Reparatie Dongen? Theo Leenders is al 25 jaar bezig met de levering en reparatie van allerhande huishoudelijke apparatuur. Als u ons vraagt voor de reparatie van uw wasmachine in Dongen dan weet u zeker dat het geregeld zal worden. Daarnaast zijn wij goedkoop en efficiënt.

Wasmachine Reparatie Dongen
Wasmachine Reparatie Dongen

Als de reparatie goed moet

Een wasmachine reparatie in Dongen is iets dat het best door echte professionals kan worden gedaan. Ook andere huishoudelijke apparatuur vereist een ervaren hand. Gelukkig biedt Theo Leenders een professionele groep medewerkers met jaren ervaring. Deze zorgen dan ook dat de wasmachine reparatie in Dongen vlot verloopt. De voorrijkosten zijn gratis en er staat een vaste prijs voor een reparatie. Bij onvoorziene kosten krijgt u eerst een prijsopgave.
.

Wasmachine Reparatie Dongen? Theo Leenders biedt meer

Niet alleen hebben wij een uitstekende reparatie service. Theo Leenders verkoopt zelf ook al jaren allerlei huishoudelijke apparaten, zowel grote als kleine. U kunt kiezen tussen meerdere topmerken die wij nieuw en tweedehands verkopen. Bij uw aankoop bezorgen wij het apparaat gratis en installeren we het voor u.
.

Contact

U kunt gerust contact met ons opnemen voor een reparatie afspraak. Ook mag u altijd langskomen om een kijkje te nemen in de winkel. Onze adviseurs staan voor u klaar. Ons telefoonnummer is 0162 – 43 10 35 en ons e-mailadres info@theoleenders.nl. Op onze website kunt u bovendien nog een contactformulier vinden.