Wasmachine reparatie in Breda nodig?

 

Wasmachine reparatie in Breda is bij Theo Leenders mogelijk

Wasmachine Reparatie Breda? Als uw wasmachine kapot is gegaan en u zoekt een reparateur in de omgeving van Breda dan kunt u goed terecht bij Theo Leenders. Ons bedrijf biedt een groep gemotiveerde en competente mensen die u graag helpen bij het uitvoeren van een wasmachine reparatie in Breda.

Wasmachine Reparatie Breda
Wasmachine Reparatie Breda

Ons bedrijf biedt meer

Theo Leenders is er op uit om u uitstekende kwaliteit service en apparatuur te leveren. Dit betekent dat wij niet alleen zorgen voor een snelle wasmachine reparatie in Breda, maar voor alle huishoudelijke apparatuur. Het voorrijden is gratis en de reparatiekosten staan vast. Is de apparatuur bij ons aangeschaft dan krijgt u zelfs korting.
.

Wasmachine Reparatie Breda of verkoop van huishoudelijke apparaten

Theo Leenders is al 25 jaar bezig met het repareren en verkopen van huishoudelijke apparaten. Ons assortiment bestaat uit een ruime verzameling van grote en kleine huishoudelijke machines van alle topmerken, zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast bieden wij u aan, een gratis aflevering en aansluiting bij aanschaf van uw apparatuur via ons bedrijf. Wij voeren zelfs de oude apparatuur voor u af.
.

Wij horen graag van u

De mensen bij Theo Leenders staan altijd voor u klaar. Of u een afspraak wilt maken voor een reparatie of advies zoekt bij de aanschaf van een huishoudelijk apparaat maakt ons niet uit. Via het telefoonnummer 0162 – 43 10 35 of het e-mailadres info@theoleenders.nl kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Ook staat er een contactformulier op de website.