Uw vaatwasser laten repareren in Raamsdonksveer

 

Theo Leenders kan uw vaatwasser repareren in Raamsdonksveer

Vaatwasser Repareren Raamsdonksveer? Het kapotgaan van huishoudelijke apparatuur is nooit handig. Voor kleine machines zou u bij onze winkel langs kunnen komen. Maar voor grote apparaten moet er een reparateur langskomen. Theo Leenders kan zonder problemen uw vaatwasser repareren in Raamsdonksveer. Onze ervaren medewerkers komen zonder voorrijdkosten langs.

Vaatwasser Repareren Raamsdonksveer
Vaatwasser Repareren Raamsdonksveer

Lage prijzen, goede service

Het maken van een afspraak gebeurt in overleg met u. De reparateur is professioneel en ervaren in uw vaatwasser repareren in Raamsdonksveer. De prijzen voor reparaties staan vast. Enkel bij onverwachte kosten zal de reparateur een prijsopgave maken. Deze kan u bekijken voor u besluit de reparatie al dan niet door te laten gaan. Zo maakt u geen onverwachte kosten.

.

Meer dan alleen reparaties

Theo Leenders heeft ook al lange tijd een eigen winkel. Hier bieden wij onze eigen assortiment van verschillende topmerken in huishoudelijke apparatuur. Deze zijn zowel nieuw als tweedehands beschikbaar. De levering en aansluiting zijn gratis. U kunt bij ons voor meer terecht dan alleen uw vaatwasser repareren in Raamsdonksveer.
.

Maak gelijk een afspraak voor vaatwasser repareren Raamsdonksveer

Aarzel geen moment en neem meteen contact met ons op. Daar kunt u ons contactformulier voor gebruiken die op de website staat. Maar bellen of e-mailen kan ook altijd. Ons telefoonnummer is 0162 – 43 10 35 en ons e-mailadres is info@theoleenders.nl.