De vaatwasser repareren in Dongen door Theo Leenders

 

Vaatwasser laten repareren in Dongen

Vaatwasser Repareren Dongen? Theo Leenders biedt al meer dan 25 jaar reparaties aan voor vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten. Zoekt u een bedrijf dat uw vaatwasser kan repareren in Dongen dan helpen wij u graag. Niet alleen zijn onze medewerkers professioneel en ervaren, ook bieden wij lage prijzen.

Vaatwasser Repareren Dongen
Vaatwasser Repareren Dongen

Service staat voorop

Bij het repareren van uw vaatwasser in Dongen is het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom is het voorrijden gratis en gebeurt de reparatie voor een vaste prijs. Als er dure onderdelen nodig zijn of de reparatie meer tijd kost krijgt u een prijsopgave. Zo heeft u zelf in handen hoeveel u uit wilt geven.
.

Vaatwasser Repareren Dongen? Meer dan alleen reparaties!

Theo Leenders is een bekende naam in Dongen en omgeving. Dat komt omdat wij niet alleen een uitstekende reparatie bieden maar ook ons eigen assortiment grote en kleine huishoudelijke apparaten hebben. Dit assortiment bestaat uit topmerken die wij zowel nieuw als tweedehands aanbieden. Wij kunnen dus meer dan alleen uw vaatwasser repareren in Dongen.
.

Neem gerust contact met ons op

Als u een afspraak wilt maken voor een huishoudelijk apparaat of vragen heeft neem dan horen wij graag van u. Er staat een contactformulier op de pagina Contact van de website. Daarnaast kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 016243 10 35 of het e-mailadres info@theoleenders.nl .