Uw vaatwasser laten repareren in Breda?

 

Problemen met uw vaatwasser

Om uw vaatwasser te laten repareren in Breda hoeft u niet ver te zoeken. De vaatwasser is vaak een belangrijk huishoudelijk apparaat dat pas echt laat zien hoe onmisbaar het is, als het niet meer werkt. Dan is het zaak om zo snel mogelijk een reparateur langs te hebben. Als u uw vaatwasser wilt laten repareren in Breda kunt u terecht bij Theo Leenders. Ons team van professionals kan snel en goedkoop uw vaatwasser weer aan de praat krijgen.

Service en kwaliteit

Al 25 jaar is bij Theo Leenders het motto dat wij de beste service leveren. Dit blijkt ook bij onze reparatie dienst. Niet alleen komen wij gratis voorrijden, wij bieden bovendien reparaties voor een vast tarief aan. Niet alleen vaatwassers maar alle grote huishoudelijke apparatuur kunnen wij voor u repareren.
.

Meer dan alleen reparaties

U hoeft bij Theo Leenders niet alleen aan te kloppen als uw huishoudelijke apparatuur niet meer werkt. Ook voor het aanschaffen van nieuwe machines kunt u bij ons terecht. Zowel nieuwe als tweedehands apparatuur hebben wij in ons assortiment. Bij het maken van een goede keuze kunnen onze adviseurs u altijd helpen.
.

Dus, Vaatwasser Repareren Breda? Laat van u horen

 

Als u graag wat meer informatie heeft over ons assortiment, de winkel of de reparatie service neem dan gerust contact met ons op. Dit kan onder andere via het e-mailadres info@theoleenders.nl of het telefoonnummer 0162 – 43 10 35. Een berichtje achterlaten kan ook door middel van het invulformulier op de pagina Contact.