U zoekt een vaatwasser reparatie in Oosterhout?

 

Uw vaatwasser werkt niet meer naar behoren, vervelend! Wellicht kunt u zelf eerst eens bekijken of u er iets aan kunt doen. Een monteur helpt u graag uiteraard maar misschien is het iets kleins.

  • probeer als eerste een nieuw programma draaien (maximaal temperatuur) om alle resten van voedsel volledig uit uw vaatwasmachine te spoelen.
  • Controleer de filters en bekijk of er geen etensresten de pomp verstoppen.

Alles kan een keer kapot gaan.

 

Een vaatwasser reparatie in Oosterhout is iets waar wij u altijd mee kunnen helpen. Dat uw vaatwasser of ander huishoudelijk apparaat er mee op houdt is iets waar de meeste mensen vaak rekening mee houden. Maar als het dan toch gebeurt is dat toch erg vervelend. Bij Theo Leenders begrijpen wij dat. Daarom doen wij ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

Wij hebben heel veel ervaring in de reparatie van vaatwassers, koelkasten en wasmachines. Onze monteurs hebben van verschillende merken en type’s alle kennis in huis. Door onze brede expertise kunnen wij heel veel reparaties uitvoeren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Repareren van uw vaatwasser
Belt u gerust voor overleg m.b.t. een vaatwasser reparatie

 

Groot of klein maakt niet uit

 

Theo Leenders Huishoudelijke Apparatuur biedt de service en professionaliteit om u te helpen met zowel grote als kleine huishoudelijke machines. U kunt uw strijkijzer of stofzuiger altijd bij onze winkel afleveren om het na te laten kijken en eventueel te laten repareren. Voor een reparatie van grotere huishoudelijke machines komen wij gratis voorrijden.  Voor vaatwasser reparatie in Oosterhout rekenen wij altijd een vaste prijs.
.

Service als uitgangspunt

 

De medewerkers van Theo Leenders zijn professioneel en ervaren. Door het regelmatig volgen van cursussen houden zij hun kennis op peil. Zo weet u zeker dat wij u kunnen helpen bij een vaatwasser reparatie in Oosterhout. Maar ook voor andere apparatuur draaien wij onze hand niet om.

 

Contact opnemen voor vaatwasser Reparatie Oosterhout

 

Als u gebruik wilt maken van onze reparatie service neem dan vandaag contact met ons op. Wij hebben vaak op korte termijn nog medewerkers beschikbaar. Wij zijn altijd bereid om u te helpen of een afspraak te maken. U kunt bellen op 016243 10 35 of e-mailen op info@theoleenders.nl. Meld direct uw reparatie aan via: contactformulier.