Op zoek naar vaatwasser reparatie in Dongen?

 

Vaatwasser reparatie in Dongen is onze zorg

Vaatwasser Reparatie Dongen? Het kapot gaan van een vaatwasser of ander huishoudelijk apparaat zorgt altijd voor veel ellende. Daarom is het bij Theo Leenders een prioriteit u zo snel mogelijk te voorzien van een uitstekende vaatwasser reparatie in Dongen en omgeving. Dit doen wij door onze ervaren en competente medewerkers.

Vaatwasser Reparatie Dongen
Vaatwasser Reparatie Dongen

Ook voor nieuwe apparatuur

Naast het verzorgen van uw vaatwasser reparatie in Dongen zorgt Theo Leenders voor een ruim assortiment aan huishoudelijke apparatuur. Deze grote en kleine machines zijn van de bekendste topmerken. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands apparaten aan. De grote huishoudelijke apparatuur bezorgen wij gratis en sluiten wij bovendien voor u aan.
.

Wij zorgen altijd voor een goede service

Heeft uw vaatwasser een reparatie nodig in Dongen, dan komen wij gratis voorrijden. Ook is er een vaste prijs voor de reparatie. Als er een duur onderdeel nodig is zal onze reparateur eerst een prijsopgave voor u maken. Dan blijven de kosten voor u duidelijk.
.

Wij willen graag van u horen

Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Neem daarom contact met ons op als u een afspraak wilt maken. Natuurlijk kunt u langs de winkel komen. Ons telefoonnummer is 0162 – 43 10 35 en ons e-mailadres is info@theoleenders.nl. Er staat een contactformulier op onze website als u dat liever gebruikt.