Vaatwasser reparatie in Breda door Theo Leenders

 

Als u vaatwasser reparatie zoekt in Breda

Onze medewerkers bij Theo Leenders zijn allemaal professioneel en uitstekend opgeleid om uw defecte vaatwasser te kunnen repareren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Een vaatwasser reparatie in Breda komt nooit op het goede moment en dus is het zaak om het probleem zo snel mogelijk te laten oplossen.

Vaatwasser Reparatie Breda
Vaatwasser Reparatie Breda

Ook de service telt

Als een van onze technische medewerkers voor de vaatwasser reparatie in Breda aan uw deur staat, staat service bij ons voorop. Het voorrijden is bijvoorbeeld gratis. De kosten voor de reparatie staan vast. Mocht er een duur onderdeel nodig zijn of duurt de reparatie langer, dan zullen wij u eerst een prijsopgave aanbieden. Dan houdt u zelf de kosten in de hand.

Uiteraard zoeken wij naar een passende en snelle oplossing zodat u goed geholpen kunt worden.
.

Vaatwasser reparatie in Breda en omstreken?

Misschien wilt u geen vaatwasser reparatie in Breda laten doen, maar zoekt u liever een nieuwe. Of wellicht zoekt u een ander huishoudelijk apparaat. Bij Theo Leenders bieden wij een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte huishoudelijke machines. Kom gerust eens kijken in de winkel waar onze adviseurs u helpen bij het maken van een keuze.

Wij werken in een breed gebied dus vanuit Oosterhout en Breda in omgeving van omgeving 25 kilometer.
.

Contact met ons opnemen

Wij zijn op verschillende manieren te bereiken voor uw vragen of afspraken. Bellen kan op het nummer 0162 – 43 10 35 en e-mailen naar e-mailadres info@theoleenders.nl.
Zou u direct een reparatie willen aanmelden dan kunt u dit doen door uw gegevens in te vullen via het contactformulier op de contactpagina.