Koelkast reparatie in Breda

Zoekt u een bedrijf gericht op witgoed en koelkast reparatie Breda? Heel vervelend, maar het kan natuurlijk gebeuren. Uw koelkast is kapot. Er zijn verschillende soorten problemen met koelkasten. Soms kunt u zelf ook al even controleren of er iets aan gedaan kan worden. Dit kan u soms ook kosten besparen door zelf even te bekijken wat het probleem is.

Is de thermostaat wel goed ingesteld? Stelt u de waarde wat lager in en wellicht springt de koelkast direct bij. Of is er geen stroomvoorziening? Bekijkt u of er wel stroom uit de stekkerdoos komt of zit de stekker er wel goed in? Wellicht kunt u eerst de koelkast goed schoonmaken.

Wanneer uw koelkast toe is aan reparatie kunt u Theo Leenders inschakelen in Breda. Wij helpen u snel en efficiënt. Een kapotte koelkast is zeer onhandig want al uw voedsel bederft meteen. In de plaats van een nieuwe koelkast aan te schaffen kunt u hem het beste laten herstellen. Dat is beter voor uw portemonnee en ook goed voor het milieu.

Laat onze professionele en gespecialiseerde vakmensen uw koelkast, vaatwasser of wasmachine direct repareren zodat uw apparaat snel weer naar behoren functioneert. Neem contact met ons op voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken.

Koelkast reparatie Breda en Oosterhout
Koelkast reparatie Breda en Oosterhout

.

Uw koelkast, vaatwasser of wasmachine reparatie in Breda verzorgt door experts.

Uw koelkast reparatie verzorgt door een vakman in Breda.

 

Waarom Theo Leenders inschakelen?

 

  • wij verzorgen een witgoed reparatie bij u thuis;
  • wij rekenen geen voorrijkosten;
  • wij zorgen altijd voor een offerte op voorhand zodat u weet wat de kosten zullen zijn;
  • reparaties van kleine huishoudelijke apparatuur in onze winkel;
  • ervaren professionals met jarenlange ervaring;
  • 1 jaar garantie op de door ons vervangen onderdelen;

.

Duidelijke en eerlijke prijsafspraken.

.

Maak een afspraak voor uw koelkast reparatie Breda

Voor de reparatie van koelkast, vaatwasser of wasmachine kunt u ons meteen inschakelen. Voor grote apparaten komen wij gratis voorrijden. Voor kleine reparaties bent u welkom in onze winkel. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.